Menéndez sentencia el Rot-Weiss

Imatge d'arxiu

La jugadora d'hoquei herba del Junior Júlia Menéndez ha contribuït amb un gol a la victòria (3-1) de la selecció espanyola contra el campió de la lliga alemanya, el Rot-Weiss Köhln. La seva companya del Junior Andrea Puig també ha jugat uns minuts d'aquest partit amistós a Mataró aquest dimecres, tot i que no ha estat titular.

Les alemanyes s'han avançat als primers minuts de partit aprofitant el desajust inicial de la selecció espanyola. L'equip de Salva Induráin ha reaccionat i ha acabat capgirant el marcador i guanyant el partit (3-1). El tercer gol l'ha marcat la jugadora blau-i-negre Júlia Menéndez, que ha estat titular. Andrea Puig, també del Junior, no ha estat a l'alineació inicial, però ha entrat al camp des de la banqueta.