Golejada per apropar-se a l'objectiu

El Junior femení venç clarament l'Ourense (7-0) en un partit on les santcugatenques han sabut superar a un rival molt defensiu. Amb aquesta golejada les blau-i-negres sumen 10 punts i se situen a dos punts del segon classificat i proper rival de les santcugatenques, l'Alcalà la Real.

El partit ha començat amb un gol de Júlia Menéndez en el primer minut, que ha posat el matx molt de cara per les noies d'Adrian Lock. Tot i anar per darrere en el marcador des de l'inici, l'Ourense s'ha dedicat a defensar-se durant el primer temps, tot esperant alguna oportunitat a la contra que no ha arribat. Les santcugatenques han dominat el matx i han tingut diverses ocasions per ampliar el marcador, com un strock que Andrea Puig ha fallat en el minut 19. Quatre més tard, ha estat Jennifer Plass la que ha anotat el segon en un penal corner. Un gol que ha obert la defensa gallega, fet que ha aprofitat l'anglesa Healy Brown per fer dos gols dins l'àrea petita per deixar el resultat al descans en 4 a 0.

En el segon temps el matx ha seguit el mateix guió i Maria Romagosa i Jennifer Plass de penal corner i Andrea Puig han aconseguit tres gols més que han tancat el partit amb el resultat de 7 a 0 per les santcugatenques.

L'entrenador del Junior, Adrian Lock, valora l'esforç de les seves jugadores tot i la seva superioritat al camp.

Adrian Lock

Hem jugat amb paciència i per això hem aconseguit gols i oportunitats.

La propera setmana les blau-i-negres visiten el cap de l'Alcalà la Real, segon classificat i màxim rival del Junior per assolir la permanència.