El Junior femení dóna un pas de gegant de cara a la salvació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba

El Junior femení guanya (1-4) al camp de l'Alcalá i se situa segon a la fase de permanència a falta d'una jornada per acabar la competició. Les santcugatenques sumen una victòria clau després de remuntar el gol inicial de les locals. Si les santcugatenques derroten el Sardinero continuaran una temporada més a la Divisió d'Honor.

Triomf destacat de les blau-i-negres que s'han imposat a l'Alcalá la Real de Jaén. El triomf té doble valor perquè se situen segones en zona de permanència i derroten a un rival directe que ocupa la tercera plaça. El matx ha començat de manera negativa per les santcugatenques que rebien el primer gol de les andalusses. L'equip d'Adrian Lock ha despertat i abans d'acabar el primer temps arribava l'empat després d'una bona jugada de Lucía Manes. A l represa, dos gols de Jenifer Plass i un altre de Heidy deixaven el resultat definitiu (1-4). El tècnic de l'equip, Adrian Lock, destaca el bon segon temps del seu conjunt.

Adrian Lock

L'equip ha demostrat un molt bon joc en el segon temps i hem aconseguit la victòria.




Després d'aquest triomf, el Junior ocupa la segona plaça i amb un triomf davant el Sardinero s'asseguren la permanència matemàtica. En el partit de la primera volta, les blau-i-negres es van imposar (0-1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.