Esclafen el Múrcia

El Junior masculí guanya (11-0) el Múrcia en un matx en el qual els santcugatencs han combinat efectivitat cara a porteria i bon joc. Amb aquesta victòria i la derrota del Pedralbes (2-1) contra el FC Barcelona, l'ascens queda més a prop tant pel Junior com pel conjunt blaugrana, en detriment del Pedralbes.

Golejada del Junior contra un Múrcia molt fluix que no ha estat rival en cap moment. Els santcugatencs han matat el partit en 15 minuts amb quatre gols que han deixat el matx sentenciat abans d'arribar al descans gràcies a Guille Carnicer, Marc Forner, Marc Serrahima i Guim Ursul.

En el segon temps els santcugatencs han continuat amb el setge a la porteria murciana i han aconseguit fins a set gols més mitjançant Ignasi Pijoan, Miki Pérez, Xavi Queralt, Edu Garriga en dues ocasions, Lluís Romagosa i Guim Ursul. Una victòria que ha anat acompanyada de bon joc per part dels santcugatencs que han afrontat amb molta intensitat el partit sense tenir en compte el resultat favorable, tal com comenta l'entrenador del Junior, Fede González.

Fede González

Hem matat el partit ràpid i hem buscat un marcador ampli de cara a possibles empats.

Amb aquesta golejada el Junior referma el liderat després de la derrota del Pedrables (2-1) contra el FC Barcelona. Una victòria al camp de l'Atlético San Sebastián deixaria l'ascens molt a prop per als santcugatencs.