Adrian Lock renovarà per un any més


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení

Imatge d'arxiu del Junior femení

Adrian Lock continuarà una temporada més com a entrenador del conjunt femení del Junior. El vicepresident de la secció esportiva d'hoquei herba del club, Marcos Hoffman, ha explicat a Cugat.cat que quan va acabar la primera volta el club va decidir que el renovaria.

El conjunt blau-i-negre ha patit més del normal aquesta temporada. Si les santcugatenques encadenaven diverses temporades lluitant pel títol de Divisió d'Honor, aquest any han lluitat per la permanència. Un objectiu que ha arribat aquesta jornada, la darrera del campionat.

Tot i els resultats que ha acumulat el conjunt santcugatenc, el club ha tingut clar en tot moment la seva intenció de continuar comptant amb el tècnic, Adrian Lock. Són declaracions del vicepresident de la secció esportiva d'hoquei herba del Junior, Marcos Hoffman.

Marcos Hoffman

Quan va acabar la primera volta li vam dir que li faríem la renovació per l'any vinent. Era una manera de demostrar que d'aquesta havíem de sortir tots junts.



Hoffman ha afegit que l'única dificultat és el càrrec de Lock com a segon tècnic de la Selecció Espanyola. I és que tenint en compte que al 2012 hi ha els Jocs Olímpics, el combinat espanyol tindrà un calendari més dens del normal.

Marcos Hoffman

Aquest estiu hi ha l'Europeu i el combinat espanyol es juga l'accés als Jocs Olímpics, sinó hi haurà el preolímpic al febrer.



El Junior ha acabat la temporada aquest diumenge i ara faran vacances fins que comencin a preparar la temporada. Les jugadores santcugatenques Andrea Puig, Júlia Menéndez, Maria Romagosa i Cristina Guinea començaran la preparació de l'Europeu amb la Selecció Espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.