El Junior masculí cau golejat a Sant Sebastià i surt de la zona d'ascens


  • Comparteix:

El Junior ha ensopegat a Sant Sebastià

El Junior ha ensopegat a Sant Sebastià

L'equip masculí del Junior cau golejat (6-0) al camp de l'Atlético Sant Sebastián en un partit on els locals han tingut la sort de cara a porteria i els santcugatencs han fet un dels pitjors partits de la temporada. Els santcugatencs perden el lideratge i són tercers fora de la zona d'ascens a Divisió d'Honor. El davanter de l'equip Miki Pérez treu importància a la derrota i destaca que encara depenen d'ells mateixos per pujar.

Golejada d'escàndol (6-0) la que ha patit el Junior al camp de l'Atlético San Sebastián. Els santcugatencs han rebut dos gols a l'inici de partit i s'han intentat refer amb una pilota que ha anat al pal i amb diferents ocasions. Amb aquest parcial acabava el primer temps. A la represa, els locals han acabat de sentenciar el matx amb quatre gols que situaven el definitiu (6-0). El davanter de l'equip blau-i-negre Miki Pérez treu ferro a la derrota i creu que es quedarà en una anècdota a final de temporada.

Miki Pérez

Hem d'aprendre d'aquesta derrota, però és únicament una anècdota. Depene de nosaltres mateixos per pujar.




Després d'aquesta jornada el Barça i el San Sebastián són colíders amb 24 punts. El Junior està a un sol punt de tots dos equips quan resten tres jorandes. Els santcugatencs guanyant els tres partits pujarien perquè en una d'aquestes tres jornades reben l'actual líder, el Barça. Els de Fede González rebran la propera jornada la Reial Societat, equip de mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.