El Junior es complica l'ascens

El Junior masculí deixa escapar un punt en els darrers minuts i empata (3-3) contra la Reial Societat 1927 a l'avantpenúltima jornada de la Divisió d'Honor B. Els homes de Fede González han acusat els nervis de la transcendència del partit i han fet un joc irregular en diferents fases del matx. Tot i l'empat, continuen depenent d'ells mateixos per l'ascens i necessiten guanyar els dos partits que resten, a fora contra el RC Polo i a casa contra el FC Barcelona, a qui han de superar per més d'un gol.

Dos gols del davanter de la Reial Societat 1927, Taracena, en els darrers cinc minuts han complicat l'ascens del Junior que ha empatat un partit que tenia encarrilat des del minut 17 del segon temps. Els madrilenys han mostrat les seves intencions sortint a pressionar molt a dalt i complicant el joc dels santcugatencs. En el minut 16 Pablo Fernández ha avançat el filial del Club de Campo culminant en el segon pal un bon contratac. A mesura que ha avançat el matx, els santcugatencs s'han tret els nervis de sobre i han arribat amb perill a la porteria contrària. Després de diversos penals còrner errats, el santcugatenc Miki Pérez ha aconseguit l'empat gràcies a un strock. Amb empat a un s'ha arribat al descans.

En el segon temps els santcugatencs han sortit millor i en el minut quatre, Ferran Pijoan ha posat per davant el Junior culminant una gran jugada per la dreta de Marc Serrahima. Els blau-i-negres s'han fet amb el control del joc i en una gran jugada Ignasi Pijoan ha fet el tercer. Semblava que el partit quedava sentenciat, però dues inferioritats numèriques del Junior en els darrers minuts fruit d'una mala defensa han servit perquè els madrilenys empatin el matx a tres gols, complicant així l'ascens al Junior.

L'entrenador del Junior, Fede González, comenta les opcions d'ascens del seu equip després de l'empat.

Fede González

Hem de creure en nosaltres. Hem de guanyar els dos partits que resten i contra el FC Barcelona per dos gols de diferència.

La propera jornada la victòria és imprescindible pels santcugatencs per continuar aspirant a l'ascens. El Junior visita el camp del RC Polo.