Villar: 'El favorit per pujar és el Barça, el Junior té un equip massa jove'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior masculí d'hoquei herba

Imatge d'arxiu del Junior masculí d'hoquei herba

El director esportiu de l'Atlético San Sebastián, Pablo Villar, creu que el partit entre el Junior, tercer, i el Barça, primer, es decantarà a favor del conjunt visitant per la seva major experiència. El Junior ha de guanyar per dos o més gols de diferència si vol pujar a Divisió d'Honor. L'Atlético San Sebastián i el Barça tenen prou amb un empat per jugar l'any vinent a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal.

Darrera jornada de la Divisió d'Honor B en què el Junior, tercer, ha de guanyar el líder, el Barça, per dos o més gols de diferència si vol pujar. El Barça amb l'empat en té prou per pujar de categoria. El segon classificat és l'Atlético San Sebastián que visita el camp de l'Egara 1935, conjunt de la part mitja de la taula. Els bascos també seran nou equip de Divisió d'Honor sempre que empatin o guanyin. El director esportiu de l'Atlético San Sebastián, Pablo Villar, creu que el Barça és el gran favorit per la seva major experiència i veterania dels seus jugadors davant la joventut dels santcugatencs.

Pablo Villar

El Barça és el favorit per la major experiència dels seus jugadors. El Junior pot pagar la seva joventut.


Villar creu que el Junior haurà d'atacar des del primer minut i aquest fet farà que el Barça aprofiti els espais que deixi l'equip blau-i-negre. Villar creu que el conjunt blaugrana ho té tot de cara per pujar.

Pablo Villar

El Junior haurà de sortir a l'atac des del primer minut i aquest fet beneficia el Barça per sortir al contraatac.





El matx entre el Junior i el Barça es disputa diumenge a les dotze del migdia a les instal·lacions del club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.