Sud-àfrica, el rival a quarts

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, amb les santcugatenques Júlia Menéndez i Andrea Puig, s'enfrontarà amb Sud-àfrica als quarts de final del Champions Challenge de Dublín després de quedar últimes a la fase de grups. El combinat estatal ha empatat (1-1) aquest dimarts contra l'amfitriona, Irlanda, en l'últim partit abans dels encreuaments.

L'equip entrenat per Salva Induráin s'ha avançat al marcador després del descans amb un gol de penalti-córner, però les irlandeses han neutralitzat l'avantatge espanyola amb l'empat dos minuts més tard. Amb aquest resultat, la selecció estatal tanca la fase de grups com a última classificada del grup B, amb 2 punts fruit de dos empats, contra la Índia i Irlanda.

Ara, Espanya jugarà els quarts de final del Champions Challenge contra Sud-àfrica, el primer del grup A.