Els nois guanyen, les noies tornen a perdre


Temes relacionats

Doble derrota en el debut a l'Europeu (12/jul/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La selecció espanyola d'hoquei herba sub-18, amb els jugadors del Junior Eduard Garriga, Marc Serrahima i Guim Ursul, ha guanyat França (4-0) en el segon partit de la fase de grups de l'Europeu d'Utrech. Menys sort han tingut les noies, amb la també blau-i-negre Andrea Feu, que han caigut (3-2) contra el combinat francès femení i s'acomiaden de les semifinals.

Després de la doble derrota de les seleccions estatals d'ahir en el primer partit del campionat, la segona jornada ha acabat amb cara i creu per als equips espanyols. Els nois han aconseguit una victòria important contra França. La primera part ha acabat amb un 1-0 favorable a Garriga, Serrahima, Ursul i els seus companys. A la segona part han arrodonit el marcador amb tres gols més, aconseguint un 4-0 definitiu.

Les noies, per la seva banda, han tornat a perdre. Aquest cop 3-2 contra França i perden totes les opcions de jugar les semifinals.

Dijous es disputarà la tercera jornada d'aquest Europeu sub-18 d'hoquei herba a Holanda. La femenina juga a les dotze del migdia contra Alemanya i els nois a les dues de la tarda contra Anglaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.