Bou (Junior): Volem fer una jornada lúdica d'hoquei i presentar els equips del club'


  • Comparteix:

Presentació dels equips de la temporada 2010

Presentació dels equips de la temporada 2010

Amistosos dels més petits de la secció, un dinar familiar i partits de pares i fills seràn els actes principals de la presentació dels equips d'hoquei herba del Junior. L'acte tindrà lloc a les instal·lacions del club aquest dissabte i es presenta com una jornada lúdica per a tota la secció del club blau-i-negre.

La secció d'hoquei herba del Junior organitza la presentació de les seves plantilles des dels més petits fins als equips de màxima categoria. L'acte consistirà amb la sortida dels diferents equips de l'entiat i parlaments del president del club, Miquel Ranera, el director esportiu de l'entitat, Albert Bou, i l'intervenció del president de la federació catalana d'hoquei herba, Narcís Carrió. Després de la sortida de les plantilles, els jugadors, el cos tècnic i els pares gaudiran d'un dinar a les mateixes instal·lacions. El director esportiu, Albert Bou, ha remarcat el caràcter lúdic de la jornada.

Albert Bou

Es farà una presentació d'equips i categories. Una jornada lúdica d'hoquei al club.



El dinar anirà precedit d'una petita competició dels equips infantils, alevins i benjamins amb el club Egara. La cloenda de la festa serà un partit de pares contra fills.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.