Primera victòria a domicili del Junior masculí d'hoquei herba


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior masculí derrota (2-5) l'Apóstol Ourense en la cinquena jornada de la Divisió d'Honor B i suma així la primera victòria fora de casa. Amb aquest triomf, els blau-i-negres se situen segons a la classificació a només dos punts del líder.

El Junior ha estat molt superior a l'Apóstol Ourense des de l'inici, però en el primer temps només ha pogut treure un mínim avantatge gràcies a un gol d'Oriol Forné. L'inici santcugatenc a la segona part ha estat aclaparador. Xavi Queralt i Edu Garriga, per partida doble, han posat el 0 a 4, però la relaxació posterior ha permès entrar al partit als gallecs amb dos gols. De nou, el Junior s'ha posat les piles i Miki Pérez ha sentenciat el partit amb el cinquè gol.

El jugador blau-i-negre, Mauri Carrió, compara aquest partit amb el que van empatar, també a Ourense, amb el Caldaria Barrocas.

Mauri Carrió

Els àrbitres no han ajudat, però el rival era més fluix i menys brut que el Caldaria Barrocas.




En la següent jornada el Junior rep el Club Atlético San Vicente, penúltim. El partit es disputarà a les tres del migdia de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.