El Junior femení goleja a casa i manté les opcions de lluitar pel títol


  • Comparteix:

El Junior femení guanya (6-0) el RS Tennis a la 10a jornada de Divisió d'Honor. Les santcugatenques han fet els deures i tot i no arribar el primer gol fins el minut 19 del primer temps, han controlat el matx i han pogut aconseguir una important victòria que els manté vives de cara a entrar a la lligueta pel títol.

Els primers minuts de partit han estat igualats, amb molt joc de mig camp i poques ocasions. El Junior s'ha apropat a la meta rival en dues ocasions abans d'arribar el primer gol en el 19 mitjançant Maria Romagosa. Un gol que ha obert el marcador i el partit i ha donat tranquil·litat a les santcugatenques que ha fet el segon un minut abans d'arribar al descans mitjançant Cristina Guinea.

En el segon temps, el partit ha estat més clar per les noies de Joan Vidal, que tot i relaxar-se en algunes fases, han anat ampliant el marcador amb dos gols de Manes, i un de Bugmann i Roig.

L'entrenador del Junior femení, Joan Vidal, destaca la circulació de bola del seu equip.

Joan Vidal

Estic molt content de com hem jugar la bola, en equip i sense individualisme.



La següent jornada les santcugateques, que són setenes amb 11 punts, visiten el complicat camp de la Reial Societat de San Sebastià, segones amb 13 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.