L'equip femení del Junior ja coneix el calendari de la fase de permanència


  • Comparteix:

El Junior femení jugarà la fase per la permanència

El Junior femení jugarà la fase per la permanència

L'equip femení del Junior d'hoquei herba ja coneix el calendari de la fase de permanència amb inici el 15 d'abril al camp del San Pablo Valdeluz. En aquesta segona fase s'acumulen els punts sumats a la lliga regular i el Junior de moment ocuparia la segona plaça. El tècnic de l'equip, Joan Vidal, veu molt factible mantenir la categoria i creu que aquesta lligueta servirà de preparació per a la Copa de la Reina.

L'Alcalà amb 9 punts, el Junior amb 8, el San Pablo amb 6, el Ciudad Las Palmas amb 4, el RS Tenis amb 3 i el Castelldefels amb 0. Aquesta és la classificació provisional de la fase de permanència que s'iniciarà el 15 d'abril amb els punts acumulats de la lliga regular. El Junior disputarà un total de cinc partits, tres com a visitant i dos com a local. El debut serà el 15 d'abril al camp del San Pablo madrileny i tancaran la competició el 13 de maig rebent el Ciudad Las Palmas. L'objectiu de les blau-i-negres és evitar les dues últimes places que les condemnarien al descens. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, veu molt factible la permanència i espera que aquesta competició serveixi per a preparar la Copa de la Reina que es jugarà en finalitzar aquesta fase.

Joan Vidal

Aquesta fase de permanència ha de servir per consolidar el sistema de joc i preparar la Copa de la Reina.



L'equip ara té vacances i tornarà a la feina a principis de gener amb entrenaments preparatoris de cara al campionat de Catalunya que es disputarà a partir del 26 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.