Espanya comença el Preolímpic amb una golejada davant Mèxic

La selecció espanyola d'hoquei herba guanya (7-0) la selecció de Mèxic en el primer partit del Preolímpic de Bèlgica. La selecció estatal, amb la santcugatenca Júlia Menèndez de titular, ha aconseguit una bona renda de gols conscient de la importància de tenir un gol average favorable en cas d'empat.

Les golejadores han estat Rocío Ybarra, Carlota Petchamé i Bárbara Maldà que han anotat per partida doble, i Berta Bonastre. Tot i el marcador, les espanyoles no s'han avançat fins el minut 21. A partir d'aquí el matx s'ha posat molt de cara per al combinat de Salva Induráin que ha sentenciat abans del descans (3-0). En el segon temps, la selecció espanyola ha anotat quatre gols més per sumar els primers tres punts.

Aquest diumenge disputen el segon partit davant França a partir de les onze del matí.