El Junior s'imposa al camp del Jolaseta i té peu i mig a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba guanya (2-3) al camp del Jolaseta i aconsegueix un important triomf a la jornada 13 de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs aconsegueixen el gol de la victòria al final del partit.

Resten 10 punts en joc. Si el Junior suma cinc dels 10 es convertirà en nou equip de la Divisió d'Honor. Aquests càlculs ja es poden fer gràcies a la victòria d'aquesta jornada al camp del Jolaseta. Els blau-i-negres han hagut de suar de valent per superar l'equip basc. Els locals han començat marcant davant un Junior descentrat que a partir d'aquest instant ha reaccionat. A les acaballes del primer temps, Xavi Queralt ha empatat per als santcugatencs. A la represa, domini del Junior i gol de Jordi Margarit que posava (1-2). Els bascos han seguit pressionant i han aconseguit l'empat. Quan semblava que hi hauria repartiment de punts, Jordi Margarit tornava a marcar deixant el (2-3) definitiu. El porter del Junior, Mauri Carrió, destaca la capacitat de remuntar el matx del seu conjunt.

Mauri Carrió

Cla destacar la capacitat de remuntar el matx en un camp molt camplicat.



Els santcugatencs són segons en posició d'ascens a Divisió d'Honor i rebran d'aquí a 15 dies la visita del penúltim, l'Orense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.