Guim Úrsul torna al Junior per donar un cop de mà al possible ascens a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Imatge de Guim Ursul / FONT: Junior hoquei

Imatge de Guim Ursul / FONT: Junior hoquei

El santcugatenc Guim Úrsul torna al Junior amb la intenció d'ajudar l'equip a aconseguir el somni de pujar a Divisió d'Honor. Úrsul ha estat una temporada a Anglaterra jugant en el Bowdon de la primera divisió anglesa, l'England Hockey League, però que ha finalitzat la temporada en última posició i no ha aconseguit mantenir la categoria. El blau-i-negre creu que, després d'aquesta experiència, pot aportar més solidesa al mig del camp.

Un cop va acabar la selectivitat Guim Úrsul va decidir prendre's un any sabàtic per aprendre anglés. A més, el Bowdon, equip de la primera divisió anglesa situat a prop de Manchester, li va obrir les portes de l'hoquei herba anglès d'elit. Tot i això, els primers mesos no van resultar fàcils per al santcugatenc, ja que va tenir problemes amb l'idioma, fet que va provocar que la seva adaptació amb el primer equip fos dificultosa fins els darrers quatre mesos quan, tot i augmentar el seu protagonisme, no va poder donar un cop de mà al Bowdon per mantenir la categoria. Malgrat això, Guim Úrsul, considera que ha estat una experiència gratificant.

Guim Ursul

Molt gratificant. M'ha servit molt l'experiència de jugar contra gent que ha estat olímpica. Serveix de molt, et fa crèixer com a jugador i millorar.




Ara, amb la seva tornada al Junior, Úrsul, creu que pot aportar més solidesa en el mig del camp blau-i-negre.

Guim Ursul

Necessitaven algun mig més i ara els he donat més solidesa. Em trobo molt còmode amb aquest equip i el grup humà que hi ha.







Després del bon debut davant el Jolaseta, Úrsul seguirà ajudant el seu nou equip per aconseguir el preuat ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.