El Junior celebra amb una victòria el seu ascens a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

El Junior, nou equip de la Divisió d'Honor

El Junior, nou equip de la Divisió d'Honor

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba torna a la màxima categoria estatal, la Divisió d'Honor, després de la derrota del València CH al camp del Vallès Esportiu. 13 anys més tard, l'equip blau-i-negre recupera una plaça entre el millor hoquei d'Espanya quan manquen encara quatre partits per disputar després de la victòria d'aquesta jornada contra el San Vicente (1-3).

El projecte ha donat per fi el seu fruit. Després d'anys quedant-se a les portes de l'anhelat ascens, el Junior ha accedit a Divisió d'Honor de forma matemàtica, abans i tot de jugar el seu partit contra el San Vicente, corresponent a la jornada 15 de la Divisió d'Honor B. El Vallès Esportiu, líder, ha passat per sobre del València CH (4-1), el conjunt que encara podia fer perillar l'ascens blau-i-negre. El tècnic dels santcugatencs, Fede González, explica les seves sensacions després de saber que el seu equip era nou conjunt de Divisió d'Honor.

Fede González

Molt contents, just quan hem acabat molta alegria per part de tots, és la culminació de molts anys.


González ha reconegut que el camí no ha estat fàcil, i que es tracta d'un procés i d'un treball que fa molts anys que va començar i que ara, per fi i després de tant esforç, dóna el seu resultat.

Fede González

Crec que no, vam plantejar tenir una base de jugadors joves per pujar al primer equip, el camí ha estat dur però, per això, estem més contents.


A partir d'ara els santcugatencs han de disputar els quatre partits que els resten per acabar la seva participació a Divisió d'Honor B, per després plantejar i definir una temporada, la següent, en què el conjunt blau-i-negre se les tindrà amb els millors equips de l'estat i lluitarà per mantenir una complicada i exigent categoria. A la jornada d'aquest cap de setmana els santcugatencs han superat el San Vicente (1-3).





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.