El Junior femení finalitza amb victòria la fase de permanència a la Divisió d'Honor

L'equip femení del Junior s'emporta la victòria davant el Ciudad de Las Palmas (3-1) en la sisena jornada del grup 2 de Divisió d'Honor. El bon joc demostrat per les santcugatenques durant el partit dóna esperances al conjunt per a encarar la Copa de la Reina.

El partit ha començat molt igualat amb diverses ocasions per tots dos equips. Mica en mica les santcugatenques han augmentat la pressió al rival fins que en el minut 15 Maria Romagosa ha marcat el primer gol de falta. A partir d'aquest moment, Las Palmas ha anat a remolc de les locals i després de diverses ocasions, Lucia Manes ha fet el segon pel Junior de penal. Les santcugatenques podrien haver marxat al descans amb un tercer gol, però ha estat anul·lat. En la segona part, el domini de les locals ha estat aclaparador. Cristina Guinea ha fet el tercer en el minut 10. Les canàries tan sols han pogut macar a falta de cinc minuts per finalitzar el partit.

Segons l'entrenador del Junior, Joan Vidal, l'equip no ha mostrat el nivell de les darreres jornades, però ha assolit el seu objectiu.

Joan Vidal

Potser ha fatat fluïdesa però la manca d'objectiu al partit ha fet que les jugadores sortissin més relaxades.

El Junior se centra en la propera competició, la Copa de la Reina. Malgrat haver de jugar contra el Club de Campo, guanaydor en les quatre últimes edicions, Vidal creu que l'equip arriba en el millor moment de forma de la temporada.