La secció d'hoquei herba del Junior tanca la temporada amb el comiat a Júlia Menéndez, Lucía Manes i Ignasi Pijoan


  • Comparteix:

La secció d'hoquei herba del Junior tanca el curs amb una cerimònia de cloenda on s'ha retut un homenatge a Júlia Menéndez, Lucía Manes i Ignasi Pijoan, que deixen la pràctica de l'hoquei. L'acte ha constat d'un partit entre excompanyes de Júlia Menéndez, uns enfrontaments entre els més petits del club contra el primer equip femení i el repartiment de medalles a tots els conjunts de l'entitat.

El Junior d'hoquei herba ha constatat la seva importància i creixement en l'acte que ha tancat la temporada. Els jugadors dels equips masculins i femenins de l'entitat blau-i-negre han estat guardonats amb medalles pel rendiment al llarg de la temporada, i el membre més regular de cada una de les plantilles ha estat recompensat amb una copa. L'entrega de medalles s'ha dut a terme després de dues exhibicions d'hoquei herba, amb les quals s'ha retut homenatge a tres insígnies del club que es retiren: Júlia Menéndez, Lucía Manes i Ignasi Pijoan. En primer lloc s'ha jugat un partit que ha reunit excompanyes de Júlia Menéndez i després el protagonisme ha passat als més petits. Els conjunts més joves del Junior han jugat amb el primer equip femení, que milita a Divisió d'Honor. Ha estat quan han acabat aquests partidets quan els tres homenatjats han passat per sota d'una filera d'sticks com a cerimònia per reconèxier la seva trajectòria. Júlia Menéndez ha confessat sentir-se emocionada per l'esdeveniment.

Júlia Menéndez

Ha estat molt emocionant, un dia molt especial que quedarà en el record.




De la seva banda, Lucía Manes es mostrava també orgullosa i sorpresa pel reconeixement.

Lucía Manes

Una alegria molt gran, després de tants anys jugant aquí, estic molt agraïda.




Amb aquest acte l'exitosa temporada del Junior d'hoquei herba, amb l'ascens de l'equip masculí a Divisió d'Honor, queda tancada oficialment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.