Fox (Moritz Vendrell): 'Al principi ningú donava un duro perquè acabéssim tercers'


  • Comparteix:

Guillem Fox en acció a la porteria del Moritz Vendrell / Foto: Arnau BC

Guillem Fox en acció a la porteria del Moritz Vendrell / Foto: Arnau BC

El santcugatenc Guillem Fox finalitza tercer a l'OK Lliga amb el Moritz Vendrell i es classifica per a la Lliga Europea. Debutant aquest any a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal i amb molts minuts a l'equip del Baix Penedès, Fox creu que el seu equip ha estat el millor de tots, excepte els dos conjunts professionals, el Barça i el Liceu.

Ni el mateix Guillem Fox podiaa imaginar que en la temporada del seu debut a OK Lliga tindria tants minuts i que seria el porter titular a la Copa del Rei, amb minuts també a la competició europea. En aquest sentit, el jove porter santcugatenc destaca les bones sensacions aquesta temporada.

Guillem Fox

Crec que he superat el primer any amb nota jugant Copa del Rei i Supercopa i partits amb molta pressió. He après molt aquesta temporada.


Pel que fa a l'equip, Guillem Fox creu que han fet una gran campanya amb moltes cares noves i una recuperació espectacular, després d'un mal inici de campionat.

Guillem Fox

La temporada ha estat un èxit perquè vam començar molt malament i hem acabat tercers i a Europa. Dels equips no professionals d'OK Lliga, hem estat els primers.


El Moritz Vendrell ha estat tercer amb 17 victòries, cinc empats i vuit triomfs, amb 56 punts finals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.