Sant Cugat acollirà la Copa de la Princesa d'hoquei patins l'11 i 12 de febrer


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

La Federació Espanyola de Patinatge ha concedit al Patí Hoquei Club Sant Cugat l'organització de la Copa de la Princesa, que es disputarà l'11 i 12 de febrer al Pav 2 de la Rambla del Celler. Aquesta distinció serà un dels actes principals del seu 50è aniversari. La competició la disputen, el PHC Sant Cugat com amfitrió, i els altres tres primers classificats de la Primera Divisió Nacional.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat presentarà la Copa de la Princesa el 14 de desembre a les vuit del vespre a l'Hotel Sant Cugat. El club considera molt important organitzar aquesta competició i més en l'any que compleixen mig segle, tal com comenta el seu president, Francesc Marzà.

Francesc Marzà

Aquesta organització és molt important i també per a la ciutat. Al món del hoquei és molt important i per això vam presentar la candidatura.


Els santcugatencs ja tenen plaça assegurada per disputar la competició. En aquests moments, el Palafrugell, el Vilanova i la Geltrú i el Calafell serien els equips que l'acompanyarien en el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.