El PHC Sant Cugat guanya 'in extremis' i torna a situar-se en llocs d'ascens directe

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (6-5) l'HC Alpicat a l'onzena jornada Primera Estatal. Ha estat un matx molt igualat, molta intensitat imoltes alternatives en el marcador. Al final s'ha decantat per al conjunt santcugatenc a falta de 50 segons per al final.

S'han avançat els vermell-i-negres amb un gol de Xavi Serrallonga després d'un inici en què els locals han gaudit de més ocasions. Però l'alegria ha durat poc per als de Joan Carles Vadillo, que han vist com en dues jugades consecutives els lleidatans capgiraven el resultat amb gols de Serret i Franci. El partit estava obert, tots dos equips han gaudit de moltes ocasions i, abans del descans, Farners primer i Claramunt després han posat el 3 a 2 amb el que s'ha arribat a la mitja part.

Només començar el segon temps, els visitants han empatat amb un gol de Zilken i la tònica ha estat la mateixa que en els primers 25 minuts: dos equips molt intensos a la pista i moltes alternatives en el joc i en el marcador, sobretot en els darrers moments de partit. Ha fet el quart Pau Gilabert i de nou ha empatat a la següent jugada Ballestero per a l'Alpicat. Però la història no ha acabat aquí, Pau Gilabert ha tornat a marcar amb un cinquè gol que tornava a posar per davant als santcugatencs, però de nou Ballestero feia l'empat per a desesperació d'un Patí Hoquei que veia com una vegada darrera l'altre els visitants els igualaven el matx i podien sumar el que hauria estat el cinquè empat consecutiu. A falta de 54 segons per al final, Farners ha fet el sisè i els visitants han jugat els darrers instants sense porter buscant un empat que no ha arribat.

El tècnic del Pati Hoquei, Joan Carles Vadillo, celebra l'encert final del seu equip.

Joan Carles Vadillo

Ha estat un partit molt intens i sabíem de la dificultat del rival que obren molt els partits. Al final amb justícia, hem pogut marcar nosaltres.

Amb el triomf els de Joan Carles Vadillo se situen tercers amb 19 punts i la següent jornada, que ja serà al gener, visiten el Rivas Vaciamadrid.