El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ja és equip d'OK Lliga


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla santcugatenca / Foto: PHC Sant Cugat

Imatge de la plantilla santcugatenca / Foto: PHC Sant Cugat

El femení del PHC Sant Cugat puja a l'OK Lliga després del triomf del Palau de Plegamans B en l'eliminatòria davant l'Igualada, que assegura a les santcugatenques l'ascens ja que el filial del Palau no pot pujar. Les de Beto Borregán jugaran contra les palauenques la gran final al millor de tres partits, amb el factor pista en contra. El primer matx es disputa aquest diumenge a les quatre de la tarda a la pista del Palau.

L'eliminatòria entre el Palau de Plegamans B i l'Igualada s'ha decidit pel factor pista després que en el tercer partit els dos equips hagin empatat a tres després del temps reglamentari. En comptes de decidir-se pel llançament de directes, enguany la norma diu que en cas d'empat el triomf és per a l'equip que té el factor pista a favor.

Ara les santcugatenques amb l'ascens ja al sarró, tenen l'oportunitat d'aixecar el títol de campiones de la categoria davant el filial del Palau de Plegamans B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.