HOQUEI PATINS: El PHSC acomiada el 2004 amb un triomf

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya per 3 a 1 al Sant Just. Els vermell i negres demostren una clara superioritat amb un joc ràpid i agressiu. Els de Francesc Linares trenquen per fi la mala ratxa de resultats sumant 2 punts i guanyant confiança de cara al nou any.

Dissabte a la pista del Sant Cugat es va veure un equip molt més confiat i unit, que va mostrar un joc ràpid i agressiu davant un Sant Just que no va saber reaccionar.

Els santcugatencs van començar a liderar el partit des del minut 12 de la primera part, quan el capità, Dani Antón, va marcar el primer gol pels locals. A partir d'aquest moment, els de Francesc Linares van demostrar un joc força superior als de Sant Just. L'entrenador del Sant Cugat ens explica com va veure aquest domini vermell-i-negre.

Francesc Linares

Hem portat tot el pes del partit, el Sant Just només ha intentat defensar.

A la segona part les faltes i les targetes grogues van ser protagonistes. El joc és va endurir, però tot i els intents del Sant Just per recuperar el control del partit, no van poder fer res davant un Sant Cugat motivat i amb ganes de guanyar.

A falta de 6 minuts pel final, i amb un resultat de 2 a 0, l'equip visitant va marcar el seu únic gol, retallant les distàncies en el marcador. Els vermell i negres, però, van saber reaccionar i quan quedaven 3 minuts per finalitzar el partit van marcar el seu tercer gol sentenciant definitivament el matx.

Els de Francesc Linares van tenir moltes oportunitats de gol durant tot el matx, però les més clares van ser dos penals que els locals van errar.
Linares comenta la falta de punteria.

Arribem molt a porta però ens costa molt aconseguir marcar

Tot i això, la gran actuació dels de Sant Cugat i l'encert a l'hora de marcar, tan buscat des de feia setmanes, van dur a una clara victòria que ajuda a pujar la moral i a recuperar el bon camí de cara al nou any com explica l'entrenador del Sant Cugat.

Ens mereixiem la victòra, fa moltes setmanes que la busquem i aquesta victòria és més important moralment que de cara els punts

Recordem que el pròxim partit del Patí Hoquei Sant Cugat serà el dia 16 de gener quan visitarà la pista dels Monjos.