HOQUEI PATINS: El PHSC cau derrotat per 2 gols a 9 davant la selecció catalana júnior


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat per 2 gols a 9 davant la selecció catalana júnior. El pavelló de la Rambla de la Celler es va omplir per veure aquest matx que ha servit per reivindicar el paper de les seleccions catalanes a nivell internacional. Miquel Soler, president de l'entitat santcugatenca, ha avançat que la selecció catalana absoluta jugarà un matx a Sant Cugat.

El Patí Hoquei Sant Cugat va voler fer dissabte un reconeixement a les seleccions catalanes. El conjunt sènior del PHSC es va enfrontar a la selecció Catalana Júnior en un PAV 2 de la Rambla del Celler que es va omplir per donar suport a la iniciativa.

El partit es va organitzar després que la Federació Internacional de Patinatge, la FIRS, no reconegués oficialment la selecció catalana absoluta d'hoquei patins. Va ser llavors quan el PHSC va decidir organitzar una jornada de reconeixement cap al conjunt català .

El partit amistós de dissabte va ser tota una festa per l'hoquei patins. A l'acte van assistir l'alcalde Lluís Recoder, el regidor d'esports Xavier Cortés i el Tinent alcalde, Joan Recasens.

A la segona part del partit hi ha va haver el sorteig d'1 stick firmat per tots els jugadors del primer equip de la selecció catalana i dos sticks van ser atorgats a l'alcalde Lluís Recoder i al president del PHSC Miquel Soler. El seleccionador català Jordi Camps valora l'oportunitat que els clubs puguin enfrontar-se a la selecció catalana:

Jordi Camps

És una oportunitat que jugadors d'equips puguij enfrontar-se amb les seleccions catalanes


En acabar l'acte Miquel Soler va assegurar que tot i que no hi ha data fixada l'acte es repetirà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.