H.PATINS: Derrota del femení del PHSC en l'inici de la segona fase del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El sènior femení del Patí Hoquei Sant Cugat cau a la pista de l'Igualada per 4 gols a 3 en l'inici de la segona fase del Campionat de Catalunya. El proper enfrontament pel conjunt entrenat per Joan Solé serà aquest cap de setmana enfront el Caldes. L'equip vermell-i-negre és un dels favorits per classificar-se per l'estatal.


Les jugadores del Patí Hoquei Sant Cugat han començat la segona fase del Campionat de Catalunya perdent a la pista d'un dels rivals forts de la categoria. Tot i la superioritat de les santcugatenques en el marcador durant bona part del partit, l'Igualada va saber aprofitar les ocasions de gol. Durant la primera part del matx el col·legiat no va xiular un penal a favor de les vermell-i-negres que hauria suposat l'empat. A la represa el conjunt de Joan Solé va cometre errors provocats per la falta de concentració i va acabar perdent per 4 a 3.
Escoltem el tècnic santcugatenc, Joan Solé.

Joan Solé

Va ser un partit que hauríem d'haver guanyat. Vam cometre errors durant la segona part, ens vam tirar enrera i vam acabar perdent.


El proper compromís pel Patí Hoquei Sant Cugat en la segona fase del Campionat de Catalunya serà aquest cap de setmana davant el Caldes. Aquesta temporada l'equip de la ciutat no ha perdut cap dels dos enfrontaments que ha jugat contra el Caldes. Tot i així, Solé assegura que serà un partit complicat.

Joan Solé

Serà un partit molt complicat.


Dels vuit equips catalans que disputen el campionat només dos es classificaran per l'estatal. El Patí Hoquei Sant Cugat, juntament amb el Voltregà, l'Arenys de Mar i l'Igualada, són els grans favorits. La primera plaça però, sembla que ja està assignada al líder de la categoria, el Voltregà. El tècnic vermell-i-negre reconeix que és un conjunt molt superior a la resta.

Joan Solé

El Voltregà és el gran faborit, els altres conjunts estem molt igualats.


Aquest cap de setmana les jugadores del PHSC intentaran redreçar la segona fase del Campionat de Catalunya amb una victòria davant del Caldes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.