HOQUEI PATINS: El Pati Hoquei Sant Cugat acaba la lliga a casa davant el Floid Pla


  • Comparteix:

L'equip del Patí Hoquei Sant Cugat finalitza la lliga de Primera Catalana davant el Floid Pla. Es preveu un partit relaxat, ja que tots dos conjunts no es juguen res després d'aconseguir l'objectiu de la permanència. L'entrenador santcugatenc, Francesc Linares, que no continuarà l'any vinent a l'entitat santcugatenca, vol acabar la temporada amb una victòria.

El darrer partit de lliga serà un tràmit tant per un equip com per l'altre ja que tots dos han salvat la categoria. Ambdós equips es troben per la zona mitja de la classificació, el Floid Pla amb 33 punts, 5 més que el Patí Hoquei.

L'entrenador Francesc Linares parla del Floid Pla, el rival d'aquesta tarda del Patí Hoquei Sant Cugat:

Francesc Linares

El Floid Pla va fer una bona volta, però una vegada va aconseguir l'ascens es va relaxar.


El més significatiu del partit és el fet que serà l'últim del tècnic Francesc Linares a la banqueta del conjunt santcugatenc. Linares ho deixa després d'uns quants anys a l'entitat en què ha treballat amb la base, el segon equip sènior i les últimes temporades el primer equip.

Aquesta circumstància pot ser el principal al·licient pels jugadors vermell-i-negres a l'hora d'afrontar el darrer compromís de lliga. Segurament l'equip voldrà acomiadar el seu entrenador amb una victòria.

Tot i que encara queda el partit d'aquesta tarda el mateix Linares ja mira endarrera i fa una valoració de tot el que ha estat aquesta temporada:

Francesc Linares

Estic content de tot el que ha estat aquesta temporada



El matx tindrà lloc dissabte a partir de les 8 del vespre al PAV-2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.