HOQUEI PATINS: El PH Sant Cugat anuncia canvis molt importants en el planter de jugadors


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat anuncia canvis molt importants en el primer equip. Els jugadors sènior Dani Antón i Gonzalo Muñoz deixen la pràctica esportiva de l' hoquei. El jugador júnior Joel també marxa i acompanyarà a l'entrenador Francesc Linares al Mataró.


El Patí Hoquei Sant Cugat ha arribat al final de la lliga de primera catalana en una molt bona vuitena posició. Però ara toca pensar en la pròxima temporada, i el club ja ha anunciat molts canvis en el seu planter.

Primer de tot, els jugadors sènior Dani Antón i Gonzalo Muñoz deixen definitivament l'hoquei. Circumstàncies personals els han dut a prendre aquesta decisió, i la setmana que ve jugaran l'últim partit de la seva carrera professional.

A més, Francesc Linares ja va anunciar fa uns dies que havia rebut una oferta impossible de rebutjar per entrenar l'equip del Mataró de primera Nacional. El president del club, Miquel Soler, ha confirmat que el jugador júnior Joel també deixarà l'equip santcugatenc per incorporar-se a l'equip del Mataró. Miquel Soler ho explica.

Miquel Soler

Francesc Linares marxarà al Mataró i el jugador júnior Joel també deixa el Patí Hoquei per marxar també al Mataró


De cara a la pròxima lliga, Miquel Soler ha confirmat que ja han fitxat un nou entrenador pels equips sènior i júnior, es tracta de Xavier Gimeno que fins ara estava al Voltregà. A més, hi haurà canvis pel que fa als jugadors dels equips júniors i juvenils, alguns d'ells pujaran de categoria respectivament i d'aquesta manera es formarà pràcticament un nou equip sènior. A més, des del club han assegurat que buscaran algun jugador sènior per reforçar l'equip. Així ho explica el president del Patí Hoquei

Miquel Soler

Estem buscant reforços de jugadors séniors i ja tenim unnou entrenador per la pròxima lliga, serà Xavier Gimeno que ve del Voltregà


La setmana que ve se celebra el torneig d'Hoquei Ciutat de Sant Cugat on el club santcugatenc ha organitzat unes jornades per gaudir de l'esport en família, i celebrar una festa de final de temporada. Els equips fins la categoria juvenil jugaran triangulars i a partir dels júniors es jugarà un sol partit. Miquel Soler ho comenta.

Miquel Soler

El torneig d'Hoquei Ciutat de Sant Cugat és una festa de final de temporada


El partit de l'equip sènior que es jugarà el dissabte dia 18 a les vuit de la tarda serà el comiat, de jugadors molt importants dins el club santcugatenc, com Dani Antón, Gonzalo Muñoz, Joel i l'entrenador Francesc Linares. I per tant, serà segur un partit d'aquells per recordar, a més del final d'un cicle i el començament d'un de nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.