Al PHSC se li escapa la victòria en l'últim segon del partit

Al Patí Hoquei Sant Cugat se li escapa el partit en els últims segons i s'ha de conformar amb un empat a 3. La inesperada remuntada del Vila-Seca fa que els santcugatencs s'emportin només 1 dels 2 punts possibles i empatin el primer partit a la lliga.

Diumenge el Patí Hoquei Sant Cugat rebia al Vila-Seca, un equip júnior que actualment està jugant el Campionat d'Espanya i la lliga de Primera Catalana amb equips de categoria sènior.

Els tarragonins han començat una primera part basada en l'atac, dominant un Patí Hoquei amb greus problemes de compenetració. El principal error dels vermell-i-negres ha estat la poca entesa entre els jugadors en les accions d'atac. Així ho explica l'entrenador del Patí Hoquei, Xavi Gimeno.

Xavi Jimeno

Gràcies als pocs errors del Vila-Seca i a la sempre espectacular actuació del porter santcugatenc, Dani Rodríguez, la primera part ha acabat amb només un gol en contra.
Però a la segona part, el partit ha fet un canvi de 180 graus, i els vermell-i-negres han protagonitzat una remuntada espectacular posant el marcador en un 3 a 1. Menció especial pel gol de Pere Castells des del mig camp i també per la jugada amb una perfecte compenetració entre Víctor García i Albert Forjan, que ha suposat el 2 a 1.

Malgrat el bon joc dels locals durant tota la segona part, quan semblava que el partit estava sentenciat el Vila-Seca ha revifat de cop. En tan sols 12 segons ha aconseguit l'empat a tres amb dues jugades d'atac inesperades que han deixat el Sant Cugat sense capacitat de reacció. Xavi Gimeno parla sobre l'últim gol dels tarragonins.

Xavi Jimeno

L'últim gol del Vila-Seca ha estat molt mala sort, aquestes coses només passen una vegada de cada deu

Amb el principal repte de millorar les jugades d'atac, els santcugatencs es preparen per visitar en la pròxima jornada de lliga el Pla-Floid, que de moment, se situa en la desena posició, a 5 llocs dels santcugatencs.