La jugadora del PHSC, Maya Gutiérrez, or amb Espanya a l'europeu sots-19


  • Comparteix:

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat Maya Gutiérrez ha guanyat la medalla d'or amb la selecció espanyola a l'Europeu sots-19 que s'ha celebrat a Gijón aquest cap de setmana passat. La santcugatenca ha dit a Ràdio Sant Cugat que participar en aquest europeu ha estat un experiència molt positiva.

Maya Gutiérrez ha jugat en els 4 partits que ha disputat la selecció. El combinat espanyol només ha conegut la victòria en aquest europeu, ja que ha guanyat els 4 partits que ha jugat. La final va ser contra Portugal, a qui va vèncer per 2 gols a 0. La jugadora santcugatenca està molt contenta amb la seva participació, ja que el tècnic, Joan Solé, ha comptat força minuts amb ella. Així ho explica Gutiérrez.

Maya Gutiérrez

Estic contenta perquè he jugat força minuts


La selecció ha fet uns grans partits, ja que en la primera fase va guanyar amb claretat a Anglaterra, per 8 a 1, i a França per 3 a 0. En semifinals es va enfrontar a Itàlia, a qui també va fer 8 gols. Així doncs, el combinat estatal ha fet un gran joc i s'ha trobat còmode en aquesta competició, tal com comenta la santcugatenca.

Maya Gutiérrez

Ens portem molt bé i això s'ha notat dins la pista


Les jugadores estatals s'han endut l'or en la que ha estat la primera edició d'un europeu femení sots-19, que ha tingut lloc a Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.