L'equip femení del PHSC demana l'ajornament del partit davant el Caldes


  • Comparteix:

L'equip sènior femení del Pati Hoquei Sant Cugat descansa aquest cap de setmana ja que l'equip santcugatenc ha demanat l'ajornament del partit davant el Caldes alegant motius laborals. L'equip de Santi Roca és setè a la taula després d'empatar amb el Noia Freixenet.

Les jugadores de l'equip sènior del Patí Hoquei Sant Cugat han demanat ajornar el partit del cap de setmana davant el Caldes ja que per motius laborals i examens, moltes jugadores no podien assistir. De moment tots dos equips s'han de posar d'acord per decidir quin dia disputaran el partit corresponent a la setzena jornada de lliga.

Pel que fa a la jornada del cap de setmana passat, l'equip santcugatenc va empatar a la pista del Noia Freixenet per un gol. La jugadora santcugatenca Amaya Gutiérrez explica que estan contentes amb el paper que està desenvolupant l'equip en aquesta temporada.

Amaya Gutiérrez

Sempre aspires a fer més. De l'any passat només quedem tres jugadoresi crec que estar a la mitja taula ja està prou bé. Estem consolidant l'equip.


El conjunt que dirigeix Santi Roca es troba actualment a la setena posició de la taula de Primera Nacional Catalana amb 24 punts. Amaya Gutiérrez comenta els rivals més perillosos de la categoria.

Amaya Gutiérrez

Als rivals ja els coneixíem de tota la vida. El Voltregà i l'Arenys de Munt són dos equips invencibles i pel que fa a la resta, el resultat depén de la jornada.


Pel que fa a les lesions, la jugadora Marina haurà de deixar l'hoquei per problemes d'esquena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.