El PHSC vol fer-se fort a casa


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat rep el Congrés, un rival perillós que només ha perdut un dels quatre partits que ha disputat. Els homes de Xavier Gimeno venen de caure a la pista del líder, el Reus Ploms, i consideren indispensable sumar el màxim de punts com a local per donar el salt a la part alta de la classificació.

Partit difícil pel PHSC. Els vermell-i-negres, que van tenir un partit molt dur la setmana passada contra el Reus, esperen tenir un partit més plàcis aquesta jornada. Tot i això el rival és molt dur. El Congrés, un dels primers classificats de la taula, de ben segur que vindrà a Sant Cugat a endur-se la victòria. El tècnic santcugatenc, Xavi Gimeno, avisa que serà un rival complicat.

Xavi Gimeno

Encara no ha perdut cap partit, i l'únic partit que ha perdut ha estat contra el plà de Santa Maria. Per tant, es preveu un partit complicat

Tot i que la derrota de la setmana passada ha passat factura en la moral de l'equip, jugadors i tècnics vermell-i-negres confien en derrotar el Congrés. Gimeno explica que veu bé el seu equip.

Xavi Gimeno

L'equip està amb molta moral, amb moltes ganes de treures el mal gust de boca de la derrota anterior

Per aquest partit el tècnic comptarà amb la plantilla al complert, inclòs David de Juan, lesionat en el darrer matx, que tot i tenir punts de sotura al clatell podrà saltar a la pista amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.