El Patí Hoquei femení, amb esperances pel nou any


  • Comparteix:

El sènior femení del Patí Hoquei Sant Cugat afronta la segona part de la lliga amb l'esperança d'afiançar-se a la zona mitja de la taula, lluny de les posicions de descens que ha ocupat durant gran part de la temporada. L'equip que entrena Santi Roca va encadenar dues victòries consecutives abans de Nadal i ara mateix ocupa la vuitena posició.

El retorn a la competició per les noies del Patí Hoquei Sant Cugat serà més tranquil del que s'esperava fa un mes. Les dues victòries consecutives que va encadenar abans de l'aturada nadalenca l'ha deixat en posició relativament còmode. És vuitè a la classificació amb 10 punts i un partit menys. Una millora que ha donat tranquil·litat a la plantilla. El tècnic Santi Roca explica que afronten la segona volta amb moltes ganes.

Santi Roca

Enfoquem la segona volta amb moltes ganes. Sembla que estem sortint una mica de l'ensurt de la primera volta


Amb aquesta ratxa positiva es va trencar el mal inici que havia deixat l'equip enfonsat a la taula classificatòria. La curta plantilla, la mala sort i l' absència durant la pre-temporada de la jugadora internacional Maria Rosa Tamburini en són els principals motius. Així ho explica el tècnic Santi Roca.

Santi Roca

Vem començar la lliga amb molta desventatge. La Maria Rosa Tamburini venia del Mundial, a més no hem tingut sort.


El retorn a la competició es produirà el cap de setmana del 13-14 de gener amb la visita a la pista del Caldes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.