No es pot fallar a casa


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat rep un dels rivals més accessibles de la taula. El Juneda és avantpenúltim de la lliga i només ha sumat 6 victòries en 19 partits. Si els santcugatencs guanyen continuaran líders en solitari de la Primera Catalana.

A hores d'ara ningú dubta que el Patí Hoquei és un clar candidat a pujar de categoria. Sobretot tenint en compte l'exhibició de bon joc que ofereix l'equip en els darrers partits. Aquest cap de setmana, el Patí Hoquei està davant d'una nova oportunitat de consolidar-se com a líder de la Primera Catalana. Davant tindran al Juneda, un conjunt que es troba a la part baixa de la taula i que només ha aconseguit 6 victòries en 19 jornades. De fet, a la primera volta, els santcugatencs ja van guanyar a domicili per 0 a 4.

Malgrat la diferència de punts i victòries, el delegat del sènior del Patí Hoquei, Enric Giménez, creu que el fet de ser líders motiva més als rivals.

Enric Giménez

En l'esport a tothom li agrada guanyar el líder. La nostra posició és un grau de motivació extra pels rivals


Si dissabte els vermell-i-negres guanyen, sumaran la desena victòria consecutiva a la lliga i s'asseguraran el lideratge en solitari. Giménez, creu que un dels secrets de l'èxit és la unió del vestidor.

Enric Giménez

El vestidor és una pinya, aquest és el secret de l'èxit


El partit entre el PHSC i el Juneda es juga dissabte a les 7 de la tarda al PAV-2.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.