Tamburini guradonada amb el premi ARC


  • Comparteix:

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, ha estat guardonada amb els premis ARC en reconeixement a la medalla de plata assolida al Mundial d'Hoquei patins amb la selecció espanyola. 152 esportistes i tècnics catalans reben aquest premi per part de la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat reconeix els esportistes o tècnics catalans que han assolit podi en Campionats d'Europa o del Món celebrats durant l'any 2006 en categoria absoluta. La xifra de guardonats en aquesta edició és de 152 (136 esportistes, 15 entrenadors i 1 guia d’esportistes amb deficiències visuals) i la dotació econòmica se situa en 252.972 euros. Aquesta xifra és un 12 per cent superior a la que es va atorgar l’any passat. Els 152 premiats en aquesta edició dels Premis ARC representen 25 federacions esportives.

L'única representant santcugatenca guardonada ha estat Maria Rosa Tamburini, jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat, i que va assolir la medalla de plata al Mundial de Xile celebrat aquest estiu. Recordem que Tamburini també va ser guardonada com a millor esportista santcugatenca en els Premis Esport en Marxa que organitza la nostra emissora. Un 2006 per emmarcar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.