El Patí Hoquei Sant Cugat, més líder


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya per 1 a 4 a la pista del Congrès i suma tretze jornades consecutives sense perdre. Els santcugatencs derroten als barcelonins que no havien perdut cap partit a la seva pista.

El Patí Hoquei Sant Cugat està en un estat de forma i de joc impressionant. El rival, el Congrès, és un dels pocs equips que juguen en pista a l'aire lliure. Aquest fet juntament amb el bon nivell dels jugadors locals, invictes fins aquesta jornada com a locals, feia preveure un partit complicat pels santcugatencs. Però lluny de les previsions, els de Xavi Gimeno ho van fer ben fàcil: joc espectacular i resultat de fantasia, 1-4. A més a més, l'equip contava amb la baixa d'un dels seus màxims golejadors, David de Juan, encara convalescent de la lesió a la mà que es va fer fa 10 dies. Precisament De Juan comentava que l'equip havia jugat ratllant la perfecció.

David De Juan

Em vaig quedar al·lucinat amb el partit dels meus companys. Vam dominar d'inici a fi.


De fet, al final de la primera meitat el partit ja estava pràcticament sentenciat amb el 0 a 3 al marcador. A la segona part, els barcelonins retallaven distàncies posant l'1 a 3, però els vermell-i-negres ràpidament deixaven sentenciat el matx amb l'1 a 4 definitiu.

Després d'aquesta victòria, ja són tretze els partits sense perdre del Patí Hoquei. De Juan dóna gran part de culpa d'aquesta ratxa al treball en els entrenaments.

David De Juan

Tot és gràcies als entrenaments. L'equip està entrenant millor que mai.


Els santcugatencs es mantenen al capdavant de la taula amb un punt de diferència sobre el segon classificat, el Calafell. Propera jornada, duel amb el lideratge en joc: Patí Hoquei Sant Cugat - Calafell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.