Tamburini i Rodríguez, segones a la Copa Amèrica


  • Comparteix:

Les jugadores del Patí Hoquei Sant Cugat Maria Rosa Tamburini i Vicky Rodríguez disputen aquesta tarda les semifinals de la Copa Amèrica d'hoquei patins a Xile. Les catalanes s'enfronten a semios al combinat dels Estats Units.

L'actuació de les catalanes en la Copa Amèrica és brillant. En els dos primers partits, dues victòries: primer contra Colòmbia per 6-0 i després contra el Brasil per 3-1. Cal destacar a Rosa Tamburini, que és la segona màxima golejadora del campionat amb 5 gols.
El proper partit de les catalanes és contra Xile, actual líder, per acabar la primera fase contra els Estats Units. Tot i que Catalunya és el principal favorit en la competició, no es podrà fer amb el títol per participar com a membre adherit.



La selecció catalana femenina d'hoquei patins es troba a només un partit de disputar la final de la Copa Amèrica, un torneig que aquest any ja disputa oficialment, després del reconeixement de la Federació Catalana per part de la Confederació Sud-americana de Patinatge (CSP). Anteriorment ja va disputar l'última edició com a convidada i va acabar en tercera posició. La selecció que dirigeix Josep M. Barberà ha fet una fase regular impecable, amb quatre victòries en quatre partits.
Els resultats van ser: 6-0 davant Colòmbia, 1-3 contra el Brasil, 9-2 contra els Estats Units i 2-1 davant Xile, la selecció amfitriona i l'actual campiona del món. Així doncs, Catalunya ha superat la primera fase imbatuda, amb 12 punts de 12 possibles, amb 20 gols a favor i només 4 en contra, accedint a les semifinals com a millor equip.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.