L'ascens al sac i ben lligat... i el campionat de lliga?


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat juga a la pista del Sant Ramon de Vilafranca en partit corresponent a la penúltima jornada de lliga. Amb l'ascens a la butxaca, l'objectiu és el títol de campió de la Primera Catalana. Per aconseguir-ho, els santcugatencs han de guanyar els dos partits que li queden i que el Calafell els perdi tots dos.

Després de pujar a Primera Nacional Catalana, el Patí Hoquei Sant Cugat té un nou repte: quedar campió de lliga. De totes maneres, per assolir aquesta fita no depen d'ell: si bé ha de guanyar els dos partit, també ha d'esperar una doble ensopegada del Calafell per aconseguir-ho. La diferència entre els del Garraf i els del Vallés és de 5 punts i l'average és pel Calafell.

Els de Xavier Jimeno visiten la pista del Sant Ramon, vuitè classificat, mentre que el Calafell juga a la pista del Reus Ploms, sisè. El capità del PHSC, Jordi Casajoana, veu complicades les possibilitats de proclamar-se campions de lliga.

Jordi Casajoana

Quedar campions de lliga és molt difícil


Passi el que passi amb els partits del Calafell, els jugadors volen acabar la temporada de la millor manera possible després d'haver assolit l'ascens. La lliga es veu quasi perduda. Escoltem Casajoana.

Jordi Casajoana

La llàstima és que quedar campions depen del Calafell


Sant Ramon- PHSC, dissabte a dos quarts de vuit de la tarda a Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.