Després de l'ascens, derrota esperada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat perd 5 a 4 a la pista del Sant Ramon de Vilafranca. Les nombroses baixes i el relaxament passa factura als de Xavi Gimeno que no podran optar al títol de lliga. El Calafell és nou campió de lliga de Primera Catalana.

Els de Xavi Gimeno no van saber sobreposar-se a les dues baixes que tenien: Pol de Eguia sancionat i Borja Jiménez lesionat a causa d'un accident de trànsit que li ha suposat el dislocament de l'espatlla, el trencament del fèmur i la pèrdua de la melsa. El mister del patí hoquei es lamentava de les baixes.

Xavier Jimeno

L'aportació dels juvenils ha estat positiva


Els vermell-i-negres anaven a Vilafranca amb la resaca de l'ascens i això es va posar de manifest durant tot el partit. L'entrenador Xavi Gimeno ho explica.

Xavi Gimeno

Desprès de la festa ve relaxament general


Als 10 minuts de partit els santcugatencs ja perdien 3 a 0. L'entrada dels dos jugadors juvenils van fer revolucionar el partit i van deixar el marcador 3 a 1 a la fi de la primera part.
La segona meitat va començar de la mateixa manera: un gol dels vilafranquins en una falta de concentraçió i d'actitud dels santcugatencs. Però el PHSC no volia fer el ridícul desprès de l'impressionant temporada realitzada i es van posar les piles. Els 3 gols consecutius van donar emoció al partit i van deixar el marcador en un empat a 4 faltant 5 minuts. La mala sort i la falta d'encert a la porteria rival, va suposar que el resultat final fós de 5 a 4.
La propera setmana els vermell-i-negres disputaran l'últim partit de la temporada contra el Corbera, a les set de la tarda al PAV-2.

Lluís Danés

Crec en les trobades úniques. És una festa, intento que es posin fora dels seus papers, els hi proposo reptes.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.