Per ben poc!


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat per 6 gols a 5 a la pista del Belloc, tercer classificat de la Primera Nacional. Els santcugatencs han deixat escapar un matx que dominaven per 2 a 5 a falta de 20 minuts.

Els vermell-i-negres han fet, molt probablement, un dels millors partits de la temporada. Malauradament però, l'ambició dels homes de Xavier Gimeno no ha estat suficient i els dos punts s'han escapat.
Els santcugatencs han plantejat un enfrontament al contraatac, cedint la possessió a un Belloc que passa per ser un dels grans de la categoria. Però l'elevada eficàcia en els llançaments del Patí Hoquei ha fet saltar totes les alarmes a Girona i a falta de 17 minuts pel final el marcador era de 2 gols a cinc a favor dels vermell-i-negres. A partir d'aquí, la devallada.
Pol de Eguia, ha tornat a aparèixer el fantasma del descens?

Pol de Eguia

Portem una mala dinàmica que ja no ens deixa ni guanyar. Quan un equip no es creu que pot guanyar, no pot vèncer així com així a camp del tercer



La plantilla santcugatenca no perd els ànims i ja pensa en guanyar el proper partit. Serà davant el Capellades, conjunt que ocupa la vuitena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.