Segona victòria consecutiva del Patí Hoquei


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat aconsegueix la segona victòria consecutiva, la tercera de la temporada, en guanyar per 5 a 1 a l'Andorra a la Primera Nacional Catalana. Els santcugatencs derroten a un dels candidats a l'ascens.

El Patí Hoquei Sant Cugat rebia aquest dissabte a l'Andorra, quart classificat de la lliga. Davant d'un adversari tant complicat, els homes de Xavi Gimeno, sabien que haurien de lluitar des del minut 0 del partit si volien sumar els 3 punts, i així ho van fer en deixar el marcador final de 5 gols a 1.
El nivell de joc dels santcugatencs va ser impressionant tant a nivell defensiu i ofensiu, i és que els de Xavi Gimeno portaven tota la setmana preparant-se d'allò més bé per aconseguir aquesta victòria. A més, l'adaptació en aquesta nova categoria, la compenetració entre els jugadors i la recuperació anímica gràcies a la victòria de la jornada anterior van ser perceptibles en l'ambient en tot moment.
D'aquesta manera doncs, gràcies a la bona feina de tot l'equip i dos gols de Dani, dos de Pol i un de Guillem el Patí hoquei Sant Cugat va aconseguir aquesta victòria tant necessitada, que representa el segon triomf consecutiu i el tercer d'aquesta nova temporada.

Guillem Tenes jugador vermell-i-negre destaca el bon camí que ha agafat l'equip.

Guillem Tenes

No era una victòria esperada, però haviem treballat durant tota la setmana per fer un bloc fort. De fet, era un dels partits que anàvem més preparats




La jornada que ve els santcugatencs visiten el Ripoll, conjunt situat a la meitat de la taula classificatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.