El PHSC podria participar a la nova lliga estatal femenina


  • Comparteix:

La participació del PHSC a la nova lliga estatal és una incògnita (Foto: phsantcugat.com)

La participació del PHSC a la nova lliga estatal és una incògnita (Foto: phsantcugat.com)

El Patí Hoquei Sant Cugat es planteja participar la temporada que ve a una lliga estatal femenina d'hoquei patins. La participació de les santcugatenques estaria condicionada a si els clubs catalans arriben a un acord amb la Federació Espanyola de Patinatge i a trobar un patrocinador per sufragar les elevades despeses de la competició.

La proposta, organitzada per la Federació Espanyola de Patinatge, compta amb el suport de la majoria dels equips de la resta de l'estat, que actualment juguen en competicions d'un nivell inferior a la catalana.

L'aspecte econòmic també ha influït en la decisió del Patí Hoquei Sant Cugat. Carles Pinto, vice-president de l'entitat santcugatenca, creu que la despesa en arbitratges i desplaçaments seria massa elevada i el preu de la inscripció, que oscil·la entre 2.500 i 3.000 euros, és abusiu. Així es posiciona el vice-president santcugatenc.

Carles Pinto

És una proposta promoguda per gent de fora de Catalunya. El gran nivell està aqui, no hem d'anar-lo a buscar fora.


Els propers mesos, els clubs catalans que han rebut la proposta, es reuniran per decidir si , finalment, participaran la propera temporada a aquesta lliga estatal femenina. Tot dependrà, entre altres coses, de trobar un patrocinador per finançar les despeses que dugui a terme aquesta nova competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.