La lliga dependria dels equips catalans


  • Comparteix:

La futura superlliga femenina d'hoquei patins, en la que podria participar el Patí Hoquei Sant Cugat, depèn en gran mesura de la participació dels equips catalans. El principal impediment és la important despesa econòmica que suposaria una lliga a nivell estatal. De moment, els principals conjunts es plantejen si prendre-hi part.

Encara és d'hora per saber si la temporada vinent hi haurà Superlliga Femenina. El que sí és segur és que la Federació Espanyola ja ha iniciat els moviments perquè el projecte sigui una realitat. De moment, ja s'han assentat les bases del que hauria de ser la competició. Segons fonts de la Federació Espanyola la lliga hauria de tenir un mínim de vuit equips i un màxim de 14 de quatre Federacions diferents. Les places quedarien definides de la següent manera: 5 per equips catalans, 3 per conjunts de Galícia, 2 per la Comunitat de Madrid i 4 que es repartirien entre Astúries, València, Castella i Lleó i una Comunitat encara per determinar.
Des del passat mes de desembre, els equips catalans ja tenen aquesta informació. Ara, tenen fins el mes de juny per prendre una decisió. En general, els clubs catalans encara estan estudiant les possibilitats. Si, segons la Federació Espanyola el Cerdanyola estaria molt interessat, Cugat.cat ha consultat diversos representants d'altres que, de moment, semblen no tenir-ho clar. Joan Vinyes, gerent del C.P.Vic, creu que el principal impediment és la forta inversió econòmica que requereix la competició.


Joan Vinyes

Són molts diners i no es preveu cap tipus d'ajuda


Un altre club que, de moment, no es planteja partcipar-hi és el Girona. El coordinador del club, Alfons Mestres, s'ha mostrat escèptic.


Alfons Mestres

És inviable fins a cert punt. La inscripcció és una barbaritat. És com si fos una OK Lliga


El que és segur és que la decisió que prenguin els clubs catalans serà decisiva en la possible posada en marxa d'una lliga d'aquest tipus. Segons la Federació Espanyola, no hi haurà problema per omplir les places assignades a la Federació Madrilenya. Pel que fa a Astúries, l'equip que ocuparia la plaça seria el Biesca Gijón, actual campió d'Europa, i molt interessat en una futura competició estatal. L'altre gran problema pot ser la possibilitat que els representants de la Federació Gallega creïn una lliga conjunta amb equips del nord de Portugal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.