No aixequen cap


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat a la pista del Piera per 6 gols a 1. Els de Xavi Gimeno han de guanyar 9 dels 10 partits per mantenir la categoria.

Els vermell-i-negres van sortir aquest dissabte a la pista del Piera amb un hàndicap important, i és que Pol de Eguia estava de baixa després de moltes setmanes treballant molt bé. Tot i així el conjunt santcugatenc va iniciar el partit defensant molt bé i va tenir vàries oportunitats de cara a porteria, encara que no van poder materialitzar cap d'elles. Al descans el resultat era de 2 a 0.

A la represa les coses van seguir amb la mateixa tònica. I amb el 3 a 0, els de Xavi Gimeno van perdre l'oportunitat de marcar el 3 a 1, en un penal a favor, i es van trobar amb el quart i cinquè gol dels locals, que sentenciaven el partit.
Poc minuts després arribava el gol de l'honor dels vermell-i-negres i el 6 a 1 definitiu.

Amb el resultat d'aquesta jornada els santcugatencs segueixen penúltims i només els queda pensar en un miracle, i és que dels 10 partits que queden haurien de guanyar-ne 9 per salvar la categoria. Escoltem el capità santcugatenc David De Juan

David De Juan

Les coses no poden anar pitjor. L'equip està molt baix de moral, a més hem de guanyar 9 dels 10 partits que queden.


D'aquí a dues setmanes els santcugatencs reben al Noia Freixenet, el cuer de la Primera Nacional Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.