Tamburini i Rodríguez, premi ARC 2007


  • Comparteix:

Mª Rosa Tamburini i Vicky Rodríguez, premiades

Mª Rosa Tamburini i Vicky Rodríguez, premiades

Les jugadores del Patí Hoquei Sant Cugat Mª Rosa Tamburini i Vicky Rodríguez recolliran aquest vespre un dels Premis ARC 2007. Les dues santcugatenques seran guardonades per la seva participació amb la Selecció Catalana d'Hoquei Patins en la passada Copa Amèrica de Xile

Aquest vespre, a les 7 de la tarda al Palau de la Música Catalana, es lliuren els Premis ARC 2007. Premis que enguany reconeixen èxits internacionals de diferents esportistes del país. Els Premis ARC es concedeixen a esportistes i entrenadors catalans que s'han situat entre els tres primers classificats dels Campionats d'Europa o del Món absoluts celebrats durant l'any 2007 i els finalistes de Mundials en esports olímpics.

Així, entre les guardonades hi ha dues santcugatenques. Mª Rosa Tamburini i Vicky Rodríguez seran guardonades per la seva participació amb la Selecció Catalana d'Hoquei Patins en la passada Copa Amèrica de Xile, on recordem van aconseguir penjar-se la medalla de plata. Una de les guardonades, la portera Vicky Rodríguez ha explicat que no s'esperaven el guardó i ha comentat la importància que un esport minoritari com l'hoquei femení rebi premis d'aquest tipus.


Vicky Rodríguez

És molt important. No ens ho esperàvem i estem molt contentes


La gala, presidida per la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, avui dijous a les set del vespre (19:00) al Palau de la Música Catalana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.