No a la Superlliga femenina


  • Comparteix:

El PHSC confirma el rebuig a participar a la Lliga estatal d'hoquei patins femení. Els dubtes sobre el nivell dels participants i els alts costos d'inscripció són les claus per entendre la negativa dels clubs catalans a prendre-hi part.

Tal i com ja es va acordar en la darrera assamblea de clubs catalans, cap equip participarà en la recent creada lliga estatal d'hoquei patins femenina. I això inclou el PHSC, tal i com ha reafirmat el vicepresident del club, Carles Pinto, a Cugat.cat.

Carles Pinto

Tenim dubtes del nivell de la Lliga, i, tal i com vam afirmar juntament amb la resta de clubs catalans, no ens interessa participar-hi.


Entre moltes raons, hi ha dues claus que han portat als clubs catalans a plantar-se davant aquesta nova competició. D'una banda, la poca seguretat que la lliga tingui nivell, ja que algun dels equips s'ha creat en exclusiva per complir alguna de les clàusules fundacionals de la competició. L'altra, la gran despesa econòmica que suposa participar-hi, tal i com comenta el propi Pinto.

Carles Pinto

Participar en aquesta lliga significa desembolsar l'equivalent a tot el pressupost del PHSC


L'únic inconvenient que suposa no participar en aquesta competició és la impossibilitat de poder optar a competicions europees. Però tot i això, els equips catalans s'han plantat. Una acció que segons Pinto farà que aquesta competició no tingui molt de futur.

Carles Pinto

El nivell està a Catalunya. Sense un equip català no li veig cap futur a aquesta lliga.


Per tant, la propera temporada, el PHSC seguirà participant en la Primera nacional catalana de l'hoquei patins femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.