Tot de nou


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat farà una renovació total de la seva plantilla. Només Pol de Eguia continua, i l'equip es reforçarà amb el Juvenil A.

La pretemporada del Patí Hoquei Sant Cugat comença el 25 d'agost, data en la que no hi serà gran part de la plantilla de l'any passat. Només Pol de Eguia, ha decidit continuar amb el nou projecte a Primera Catalana, en el que la pedrera tindrà un protagonisme molt especial. Els jugadors del Juvenil A, que tant bon paper van fer la temporada passada proclamant-se campions de Catalunya, seràn la base del nou equip que vol tornar a la Primera Nacional Catalana, categoria perduda la passada temporada.

Jordi Raga, entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, creu que la pedrera santcugatenca és la que ha de tirar endavant aquest nou projecte.

Jordi Raga

Des del club pensem que ha de ser el filial qui ha de tirar el carro.


Tot i aquesta política de confiança en els més joves, el club santcugatenc espera el fitxatge d'un altre jugador senior que acompanyi a Pol de Eguia i els jugadors del Juvenil A en la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.