Primer triomf de l'espanyola a l'Europeu juvenil

La selecció espanyola d'hoquei sobre patins, amb la participació del santcugatenc Pablo Aguaron, guanya Alemanya en el primer partit de l'Europeu juvenil. El combinat estatal s'imposa (3-1) a un rival que venia de golejar (6-0) Andorra en la primera jornada. Aquesta tarda segon partit contra Andorra.

El campionat ha començat bé per a l'equip espanyol, que aspira a reeditar el títol de campió. Dilluns, en la primera jornada, li va tocar descansar. En el seu debut, però ha deixat clares les seves intencions derrotant Alemanya, deprés d'una primera part que ha finalitzat amb empat a 1. Els gols de l'equip espanyol han arribat de l'stick d'Alexandre Acsensi i 2 de Tirso Gómez.

Aquesta tarda Aguarón i els seus companys afronten el segon partit davant d'Andorra. El matx començarà a tres quarts de vuit de la tarda (19.45h).

L'europeu juvenil de l'especialitat s'està disputant a Bassano del Grappa (Itàlia).