Reforç de luxe al Patí Hoquei


  • Comparteix:

Toni Sariol,

Toni Sariol,

Toni Sariol és el nou director tècnic de l'Escola d'Iniciació del Patí Hoquei Sant Cugat. El màxim responsable de l'Escola tindrà el primer contacte amb els nens dimarts, dia en què comencen els entrenaments de la temporada 2008-2009.

Toni Sariol va col·laborar amb el club santcugatenc entre el 1994 i el 2001, precisament en un projecte de reforma de l'Escola Iniciació santcugatenca. 7 anys després, Sariol torna a la ciutat per a encapçalar un ambiciós projecte de formació de nous talents a la pedrera local. Sens dubte, un reforç de luxe per al conjunt vermell-i-negre. Sariol, ha explicat que la tasca de formació en els primers anys és bàsica pel desenvolupament futur dels jugadors.


Toni Sariol

Els 3 primers anys són molt importants. Estic molt content de fer aquesta tasca en un club que em sento meu




Aquest dimarts el nou director tècnic s'estrena en el càrrec, doncs a partir de dos quarts de 6 de la tarda s'inicien els entrenaments de l'Escola d'Iniciació del Patí Hoquei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.